Lukemista vauvoista kouluikäisille

Vaukirjasta saat hauskoja ja innostavia kirjoja, jotka sopivat aina lapsen ikävaiheeseen, vastasyntyneestä kouluikään. Vaukirjojen kerhopaketit muuttuvat sitä mukaan kun lapsi kasvaa. Lukemisen voi hyvin aloittaa vauvoille jo heidän ollessaan 6 kk:n ikäisiä. Jokaisen ikäkauden kirjat valitaan huolellisesti lapsen kehitystä koskevan tutkimustiedon ja lasten omien mieltymysten pohjalta.

Yhteiset lukuhetket Vaukirjojen parissa ovat nautinnon hetkiä sekä lapselle että vanhemmille. Lapsi nauttii vanhempien sylissä olemisesta. Lapsen ikään sopivien aiheiden ja kuvien sekä vuorovaikutusta tukevan ulkoasun ansiosta kirjat tarjoavat iloa, läheisyyttä ja oppimisen elämyksiä sekä lapsille että aikuisille. Vaukirjat tukevat lapsen kielellistä kehitystä, luovuutta, ajattelun kehittymistä, mielikuvitusta ja sosiaalisia taitoja. Kirjojen, oppaiden ja muiden kiinnostavien virikkeiden avulla haluamme kannustaa vanhempia lukemaan lapsilleen syntymästä lähtien ja nauttimaan kirjoista koko perheen voimin.

Vaukirjan tavoitteena on innostaa vanhemmat lukemaan lapsilleen ja viihtymään kirjojen parissa.

Vaukirja-kerho historia

Vuodesta 1989 alkaen yli 500 000 lasta on tutustunut Vaukirjan värikkäisiin kirjoihin. Suomessa Vaukirjan kirjakerho on aloittanut vuonna 1991. Kerhon tavoitteena on, että mahdollisimman monissa perheissä luetaan kirjoja ja tarinoidaan yhdessä. Vaukirja on perustettu vuonna 1989 Norjassa.

Liittyminen Vaukirjaan: Liity täällä

Linkit kaikkiin kirjakerhoihin