Kirjakerho tytöille

Sisters Club on noin 9-14 -vuotiaille tytöille tarkoitettu kerho. Kerhopakettien kirjat ovat laadukkaita nuortenkirjoja, jotka käsittelevät tyttöjä kiinnostavia aiheita. Kerhotuotteisiin kuuluu mm. High School Musical -tuotteita, Prinsessapäiväkirjoja, Kim Possible -kirjoja, Hannah Montana -kirjoja, Siskoni on noita jne. Sisters Clubin sivuilta löydät myös mm. Pulinaboksin, isosisko vastaa -palstan sekä palstan, josta voit löytää meilikaverin.

Kirjat ovat oivaa kasvuseuraa, sillä niiden matkassa pääsee mihin tahansa maailmankolkkaan tutustumaan uusiin, jännittäviin asioihin. Kerhon valikoimassa on monipuolisesti tyttöjä kiinnostavia kirjoja, joista löytyy niin huumoria, ystävyyttä, harrastuksia, eläimiä, jännitystä kuin pyörryttäviä ihastuksen tunteitakin! Kirjojen lisäksi kerho tarjoaa jäsenilleen paljon muutakin hauskaa kuten kiinnostavia leffoja ja ihania pikku yllätyksiä

Sisters Club tarjoaa jäsenilleen monia etuja kuten alennuslipukkeita erilaisiin tapahtumiin sekä paljon muita hyviä tarjouksia.

Huom. Sisters Club on lopettanut toimintansa. Kurkkaa oikealla puolella näkyvät linkit ja katso löytyisikö jostain muusta kirjakerhosta hyvä vaihtoehto lapselle.

Linkit kaikkiin kirjakerhoihin