Kirjat näkövammaisille

Celian kirjoja saavat käyttää lukemisesteiset eli henkilöt, jotka eivät voi sairauden tai vamman vuoksi lukea painettuja kirjoja.

Äänikirjakerhot

äänikirjat ovat vaihtoehto lukemisesteisille henkilöille, eli heille, jotka eivät voi sairauden tai vamman vuoksi lukea painettuja kirjoja. Celialla on myös yli 30 000 äänikirjaa, joita voi lainata maksuttomasti.

Celialla on neljä äänikirjakerhoa: Satu, Yy-Kaa-Koo, Fanse ja 15 +. äänikirjakerhoista tulee uusi ääni kerran kerran kuukaudessa.

Satu-kerho on 4-6-vuotiaiden kerho. Satu-kerho tarjoaa joka kuukausi yhden upouuden äänikirjan.

Yy-Kaa-Koo-äänikirjakerho on suunnattu 7-9-vuotiaille koululaisille. Yy-Kaa-Koo -kerhon kirjat sisältävät lyhyitä ja hauskoja tarinoita.

Fanse-kerhon äänikirjat ovat 10-14-vuotiaille suunnattuja fantasiatarinoita ja seikkailuja. Kirjat ovat jännittäviä ja hauskoja.

Kerho 15+ tarjoaa kertomuksia nuorten elämästä. Kerhokirjojen aiheet vaihtelevat ystävyydestä rakkauteen, harrastuksesta opiskeluun, elämästä kuolemaan, väkivallasta huumeisiin jne. Kirjojen päähenkilöt ovat yli 14-vuotiaita.

Pistekirjakerhot

Celialla on kolme pistekirjakerhoja: Yy-Kaa-Koo, Fanse ja 15 +. Pistekirjakerhon jäsenenä saat uuden kirjan joka toinen kuukausi

Yy-Kaa-Koo-kerho on suunnattu 7-9-vuotiaille koululaisille. Yy-Kaa-Koo-kerhon kirjat sisältävät lyhyitä ja hauskoja tarinoita. Kerhokirjojen pistetiheyden voi valita joko harvaa harvalla tai tiheää harvalla -kirjoituksena.

Fanse tarjoaa fantasiatarinoita ja seikkailuja 10-14-vuotiaille. Kirjat ovat jännittäviä ja hauskoja. Fanse-kerhon pistekirjat ovat tiheää tiheällä -kirjoitusta.

15+ tarjoaa kertomuksia nuorten elämästä. Kirjojen aiheet vaihtelevat ystävyydestä rakkauteen, elämästä kuolemaan, väkivallasta huumeisiin, harrastuksista opiskeluun jne. Näiden kirjojen päähenkilöt ovat iältään yli 14-vuotiaita. 15 + -kerhon pistekirjat ovat tiheää tiheällä.

Liity Celia-kirjakerhon jäseneksi täällä: Celian omat sivut

Linkit kaikkiin kirjakerhoihin